Paranix

Täydellisestä paranix valikoimasta löytyy jokaiselle sopivat täinhoitotuotteet

Paranix poistaa täit ja niiden munat tehokkaasti! Uudenlainen, patentoitu ja kliinisesti testattu yhdistelmä kapseloi täit ja niiden munat, jolloin ne kuolevat tukehtumalla. Koska menetelmä on mekaaninen, täit eivät voi kehittää vastustuskykyä. Valikoimasta löytyy Paranix Spray, Paranix Shampoo ja uusi Paranix Sensitive, joka poistaa täit ja niiden munat 100% vain yhdellä hoitokerralla.

Paranixin teho on kliinisesti todistettu. Varsinaisen hoitokerran lisäksi suositellaan toista käsittelyä viikon kuluttua. Toinen käsittely 7 päivän jälkeen hoitaa sillä ajalla mahdollisesti kuoriutuneet täit. Paranixin sisältämät aineet ovat hellävaraisia lapsille ja iholle. Paranix ei sisällä myrkyllisiä torjunta-aineita. Paranixin käyttömukavuutta lisää lyhyt, vain 10-15 minuutin, vaikutusaika ja tuotteen tuoksuttomuus. Tuote soveltuu aikuisille ja yli 2-vuotiaille. Pakkaus riittää noin neljään käsittelyyn.
Entistä monipuolisempaan Paranix-valikoimaan kuuluvat uudistunut Paranix Spray, kätevä Paranix Shampoo ja uusi Paranix Sensitive. Paranixin uudet vaikuttavat aineet, dimetikoni ja mineraaliöljy tehoavat entistä paremmin päätäihin ja niiden muniin. Paranix Shampoolla täihoito on yhtä helppoa kuin hiusten pesu! Paranix Shampoo pakkauksesta riittää useammalle ja se on miedosti hajustettu. Paranix Sensitiven hellävarainen koostumus sopii herkkäihoisille ja pitkille hiuksille.
PARANIX Spray 100 ml

Paranix Spray 100 ml – vaikuttaa jo 15 minuutissa! Paranix Spray on todistetusti tehokas hoito päätäitä vastaan. Paranix Sprayn kaksivaikutteinen koostumus tehoaa jo 15 minuutissa. Tämän lisäksi Paranix Spray on täysin tuoksuton. Paranix ei sisällä kemiallisia torjunta-aineita, vaan ainoastaan dimetikonia ja mineraaliöljyä, jotka kuivattavat ja tukehduttavat täit. Kun täit ovat kuolleet, ne poistetaan täikammalla hiuksista. Täit eivät voi tulla vastustuskykyisiksi Paranixille, koska sen vaikutustapa on mekaaninen. *Paranix käsittely toistetaan 7 päivän kuluttua, jotta varmistetaan että täin elinkaari on lopullisesti katkennut. Tämä tappaa myös ensimmäisen käsittelyn jälkeen mahdollisesti kuoriutuneet yksilöt. Huolellinen kampaaminen täikammalla on aina suositeltavaa.

Lue lisää

NIX Shampoo

NIX Shampoo on tehokas lääkehoito päätäiden hävittämiseen. NIXin sisältämä permetriini vaikuttaa täin hermostoon, minkä ansiosta täit ja niiden munat kuolevat. Hoito toistetaan 7–10 päivän kuluttua.

Lue lisää

NIX Creme

NIX Creme on lääke, joka sisältää 5% permetriiniä. Permetriini tuhoaa tehokkaasti syyhyä aiheuttavia punkkeja. Nix Creme levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa yön yli. Yleensä yksi hoitokerta riittää. Lisätietoja saat pakkausselosteesta. Lue pakkausseloste huolellisesti, ennen kuin aloitat tämän lääkkeen käyttämisen.

Lue lisää

Paranix Shampoo

Paranix Shampoo on tutkitusti tehokas hoito päätäitä ja niiden munia vastaan. Paranix Shampoon kaksoisvaikutteinen koostumus tehoaa jo kymmenessä minuutissa. Levitä kuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 10 min, lisää vettä ja vaahdota, huuhtele ja kampaa – yhtä helppoa kuin hiusten pesu! Paranix ei sisällä myrkyllisiä hyönteisten torjunta-aineita. Aktiiviaineena toimii mekaanisesti toimiva mineraaliöljy, joka tappaa täit ja niiden munat tukehduttamalla ja kuivattamalla. Kuolleet täit ja munat kammataan pois täikammalla, joka on pakkauksessa mukana. Koska täit kuolevat tukehtumalla ja kuivumalla, tuotteelle ei voi kehittyä resistenssiä.

Lue lisää

Paranix Sensitive

Paranix Sensitive on todistetusti tehokas hoitokeino päätäitä ja sen munia vastaan. Paranix Sensitiven kaksivaikutteinen koostumus vaikuttaa yön yli (8 tuntia) ja vain yksi käsittely riittää! Paranix Sensitive on testattu erityisesti pitkähiuksisilla tytöillä ja se tekee hiukset sileiksi, helposti kammattaviksi ja poistaa täit! Paranix Sensitiven koostumus on hellävarainen hiuksille ja hiuspohjalle eikä se sisällä eteerisiä öljyjä tai ärsyttäviä hajusteita. Ei sisällä myrkyllisiä torjunta-aineita. Aktiivinen, Oxyphthirine®:a sisältävä koostumus vaikuttaa mekaanisesti, jolloin täit eivät voi tulla vastustuskykyisiksi Paranix Sensitivelle.

Lue lisää

Sivu 1 / 1

Paranix

Paranix on CE-merkitty lääketekninen tuote päätäitä vastaan.