Dermalex

KORTISONITON JA ANTIBIOOTITON VAIHTOEHTO PSORIASIKSEN, EKSEEMAN JA ROSACEAN HOITOON

Dermalex® Repair on tehokas voide lievien ja keskivaikeiden psoriasis-, rosacea- ja ekseemaoireiden hoitoon. Tuotteet sopivat pitkäaikaiseen käyttöön eikä niillä ole käyttörajoituksia. Dermalex® Repair hoitaa oireita vahvistamalla ihon luonnollista suojakerrosta ja aktivoimalla elimistön omia korjausmekanismeja.

 

Dermalex® Repair: 
• Tehokas voide lievien ja keskivaikeiden psoriasis-, rosacea- ja ekseemaoireiden hoitoon. 
• Lievittää oireita ja estää niiden uusiutumista. 
• Ei rajoituksia hoitoajan ja voiteen määrän suhteen. 
• Muodostaa suojakalvon ongelma-alueelle. 
• Helppo levittää, ei tahraa. 
• Ihotautilääkärien kliinisesti testaama.


Dermalex Repair Ekseema

Dermalex® Repair on kortisoniton hoitovoide ekseemaan. Dermalex® Repair helpottaa tulehdusta aktivoimalla ihoa korjaamaan itse suojamekanismiaan. Suojamekanismin paranemisen kautta Dermalex® Repair estää kutinaa ja hilseilyä. Dermalex® Repair nopeuttaa suojamekanismin palautumista, mikä estää uuden ihottuman puhkeamista. Dermalex jättää iholle suojaavan kalvon, mikä edistää ihon kosteustasapainon palautumista. Kliinisesti tutkittu voide on helppo käyttää ja levittää. Siinä on miellyttävä tuoksu (hajusteeton) ja se imeytyy hyvin ihoon. Voidaan käyttää suurilla ihoalueilla ja niin usein ja pitkään kuin tarvis.

Lue lisää

Dermalex Repair Ekseema Vauvat ja Lapset

Dermalex® Repair on kortisoniton hoitovoide atooppiseen ekseemaan lapsille ja vauvoille. Dermalex® Repair helpottaa tulehdusta aktivoimalla ihoa korjaamaan itse suojamekanismiaan. Suojamekanismin paranemisten kautta Dermalex® Repair estää kutinaa ja hilseilyä. Dermalex® Repair nopeuttaa suojamekanismin palautumista, mikä estää uuden ihottuman puhkeamista. Dermalex® Repair jättää iholle suojaavan kalvon, mikä edistää ihon kosteustasapainon palautumista. Kliinisesti tutkittu voide on helppo käyttää ja levittää. Siinä on miellyttävä tuoksu (hajusteeton) ja se imeytyy hyvin ihoon. Voidaan käyttää suurilla ihoalueilla ja niin usein ja pitkään kuin tarvis.

Lue lisää

Dermalex Repair Käsi- ja Kosketusihottuma

Dermalex® Repair Käsi- ja kosketusihottuma on kortisoniton hoitovoide käsi- ja kosketusihottumaan, mikä on aiheutunut ärsyttävistä tai allergisoivista aineista. Dermalex® Repair helpottaa tulehdusta aktivoimalla ihoa korjaamaan itse suojamekanismiaan. Suojamekanismin paranemisten kautta Dermalex® Repair estää kutinaa ja hilseilyä. Dermalex® Repair nopeuttaa suojamekanismin palautumista, mikä estää uuden ihottuman puhkeamista. Dermalex® Repair jättää iholle suojaavan kalvon, mikä edistää ihon kosteustasapainon palautumista. Kliinisesti tutkittu voide on helppo käyttää ja levittää. Siinä on miellyttävä tuoksu (hajusteeton) ja se imeytyy hyvin ihoon. Voidaan käyttää suurilla ihoalueilla ja niin usein ja pitkään kuin tarvis.

Lue lisää

Dermalex Repair Psoriasis

Dermalex® Repair on kortisoniton hoitovoide psoriasikseen. Dermalex® helpottaa tulehdusta aktivoimalla ihoa korjaamaan itse suojamekanismiaan. Suojamekanismin paranemisten kautta Dermalex® Repair estää kutinaa ja hilseilyä. Dermalex® Repair normalisoi ihosolujen yliaktiivisuutta ja sillä on positiivinen vaikutus ihosolujen kypsymisaikaan. Dermalex® Repair jättää iholle suojaavan kalvon, mikä edistää ihon kosteustasapainon palautumista. Kliinisesti tutkittu voide on helppo käyttää ja levittää. Siinä on miellyttävä tuoksu (hajusteeton) ja se imeytyy hyvin ihoon. Voidaan käyttää suurilla ihoalueilla ja niin usein ja pitkään kuin tarvis.

Lue lisää

Dermalex Repair Psoriasis Hiuspohja

Dermalex® Repair on kortisoniton geeli hiuspohjan psoriasikseen. Dermalex® Repair Psoriasis hiuspohjalle helpottaa tulehdusta aktivoimalla ihoa korjaamaan itse suojamekanismiaan. Suojamekanismin paranemisten kautta Dermalex® Repair estää kutinaa ja hilsettä. Dermalex® Repair normalisoi ihosolujen yliaktiivisuutta ja sillä on positiivinen vaikutus ihosolujen kypsymisaikaan. Dermalex® Repair vahvistaa hiuspohjan omaa tasapainoa, mikä tekee hiuspohjasta vahvemman infektioita vastaan. Dermalex® Repair jättää ongelma-alueelle suojaavan pinnan. Kliinisesti tutkittu geeli on helppo käyttää hiuspohjassa erityisen pakkauksen ansiosta. Se on miellyttävä tuoksu (hajusteeton) ja se imeytyy nopeasti hiuspohjaan. Voidaan käyttää suurilla ihoalueilla ja niin usein ja pitkään kuin tarvis.

Lue lisää

Sivu 1 / 1

Lue lisää psoriasiksesta, rosaceasta ja ekseemasta sekä siitä, miten Dermalex voi lievittää oireitasi osoitteesta www.dermalex.fi