Lisää tuotteita

Tuotteita erilaisiin tarpeisiin

Ihonhoitotuotteiden lisäksi Omega Pharma Nordiclla on muitakin tunnettuja tuotemerkkejä.  Nämä ovat tuotteita erilaisiin tarpeisiin, mutta yhteistä niillä on se, että ne auttavat erilaisten ongelmien hoidossa ja löydät tuotteet apteekista.

Voit lukea lisää näistä tuotteista, kuten; Silence kuorsaukseen, Dentosal hammastahnat, Salivin suun kuivuuteen, Oralmedic suun aftojen hoitoon, Paranix päätäille ja Wartner syylienpoistoon.

PARANIX Spray 100 ml

Paranix Spray 100 ml – vaikuttaa jo 15 minuutissa! Paranix Spray on todistetusti tehokas hoito päätäitä vastaan. Paranix Sprayn kaksivaikutteinen koostumus tehoaa jo 15 minuutissa. Tämän lisäksi Paranix Spray on täysin tuoksuton. Paranix ei sisällä kemiallisia torjunta-aineita, vaan ainoastaan dimetikonia ja mineraaliöljyä, jotka kuivattavat ja tukehduttavat täit. Kun täit ovat kuolleet, ne poistetaan täikammalla hiuksista. Täit eivät voi tulla vastustuskykyisiksi Paranixille, koska sen vaikutustapa on mekaaninen. *Paranix käsittely toistetaan 7 päivän kuluttua, jotta varmistetaan että täin elinkaari on lopullisesti katkennut. Tämä tappaa myös ensimmäisen käsittelyn jälkeen mahdollisesti kuoriutuneet yksilöt. Huolellinen kampaaminen täikammalla on aina suositeltavaa.

Lue lisää

PHYSIOMER Baby Mist

PHYSIOMER Baby Mist – kehitetty vauvoille Physiomer Baby Mist sopii erityisesti pienten vauvojen herkille nenille. Sen hellävarainen suihke puhdistaa ja kosteuttaa nenän hengitystiet, silloin kun nenä on tukossa esim. vilustumisen takia ja nukkuminen sekä syöminen on vaikeaa. Physiomer kosteuttaa nenän limakalvoja ehkäisee myös flunssan jälkitauteja ja esim. korvatulehdusta. Physiomer Baby Mist sisältää luonnollista, isotonista merivettä. Merivesi kerätään Saint-Malon rannikolta, jossa se on erityisen mineraali- ja hivenainerikasta. Physiomer Baby Mistin pakkaus on muotoiltu erityisesti pienille ja herkille nenähengitysteille. Sen ainutlaatuinen suutin, Comfort Tip®, tekee nenähuuhtelusta helpompaa ja miellyttävämpää lapselle. Suutin on tehty pehmeästä ja joustavasta kumista ja suunniteltu niin, ettei sitä voi viedä liian syvälle lapsen nenään. Vaikutustapa Hygieeninen, aktiivisesti ehkäisevä nenäsuihke, sopii erityisesti vauvoille. Puhdistaa ja kosteluttaa nenähengitystiet. Ehkäisee sekundaari-infektioita ja korvatulehduksia.

Lue lisää

PHYSIOMER Strong Jet

PHYSIOMER Strong Jet – kehitetty erityisesti kroonisiin oireisiin ja leikkausten jälkeiseen käyttöön. Physiomer Strong Jet:n voimakas suihke sopii erityisesti kroonisiin nenän ja sivuonteloiden oireisiin sekä leikkausten jälkeiseen käyttöön. Voimakas suihke huuhtelee nenän ja sivuontelot tehokkaasti. Physiomer Strong Jet puhdistaa nenähengitystiet ja helpottaa hengitystä. Se kosteuttaa ja palauttaa nenän limakalvojen normaalin tasapainon ja ehkäisee sekundaarisia infektioita korvissa, nenässä ja kurkussa. Physiomer Strong Jet on korva-, nenä- ja kurkkutautilääkärien suosittelema ja sitä voi käyttää silloin kun hengitys on tukalaa kroonisten tai tulehduksellisten nenä- ja sivuontelovaivojen takia (rinosinuiitti). Physiomer Strong Jet sisältää luonnollista, isotonista merivettä. Merivesi kerätään Saint-Malon rannikolta, jossa se on erityisen mineraali- ja hivenainerikasta. Vaikutustapa: Hygieeninen, aktiivisesti ehkäisevä nenäsuihke, joka puhdistaa ja kosteluttaa nenähengitystiet. Ehkäisee sekundaari-infektioita ja korvatulehduksia.

Lue lisää

PHYSIOMER Hyperton Spray

PHYSIOMER Hyperton Spray – kehitetty erityisesti tukkeutuneen nenän hoitoon, voidaan käyttää päivittäin. Physiomer Hyperton Spray on hypertoninen nenäsuihke, joka helpottaa tukkeutuneen nenän oireita vilustimisen, allergian tai nenä- tai sivuontelovaivojen (rinosinuiitti) aikana. Se vähentää sivuonteloiden painetta ja sopii erityisesti myös kroonisiin vaivoihin. Voidaan käyttää päivittäin. Physiomer Hyperton Spray sisältää hypertonista merivettä (2,2%). Merivesi on peräisin Saint-Malon rannikolta. Hypertoninen suolaliuos auttaa palauttamaan nenän limakalvojen normaalin toiminnon ja poistaa ylimääräistä nestettä turvonneista sivuonteloista. Physiomer Hyperton Spray on korva-, nenä- ja kurkkutautilääkärien suosittelema ja sitä voi käyttää päivittäin tai tarpeen mukaan, sillä se ei vahingoita limakalvoja pitkäaikaisessakaan käytössä. Sitä voi käyttää myös raskaana olevat tai imettävät naiset sekä korkeasta verenpaineesta, sydän- tai kilpirauhastaudista kärsivät. Vaikutustapa: Hypertoninen nenäsuihke helpottaa tukkeutuneen nenän ja paineisten sivuonteloiden oireita osmoottisen vaikutuksen ansiosta.

Lue lisää

Wartner Känsäkynä

-tehokas ensimmäisestä viikosta alkaen! Wartner Känsäkynä on innovatiivinen, nopea, helppo ja dokumentoidusti tehokas lääketekninen tuote känsien ja kovettumien poistoon. Hoitokynä sisältää uutta geeliä (trikloorietikkahappo TCA), jossa on korkea happopitoisuus syylänpoistoon. Wartner Känsäkynä perustuu samaan tekniikkaan kuin Wartner Syyläkynä, mutta sisältää matalamman pitoisuuden TCA:ta. Perinteiset känsän ja kovettumien poistomenetelmät vaativat pitkän hoidon eivätkä aina ole kovin helppokäyttöisiä. Wartner Känsäkynän ainutlaatuisella hoitokynällä levitys onnistuu täsmällisesti. Hoitokynä sisältää TCA-geeliä, joka poistaa känsän tai kovettuman tehokkaasti vain muutamissa viikoissa. Saat näkyvästi paremman tuloksen jo ensimmäisestä viikosta alkaen. Vain yksi tippa geeliä tarvitaan yhdessä käsittelyssä! Wartner Känsäkynää käytetään 1 kerran päivässä 4 päivän ajan. Käsittelyn jälkeen iho kuoriutuu pois seuraavan 4 päivän kuluessa. TCA-geeli saa kovettuneen ihon kuoriutumaan pois ja tilalle muodostuu uutta, tervettä ihoa. Käsittelyn voi toistaa 4 kertaa, jos känsä ei ole hävinnyt ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Wartner Känsäkynä on CE-merkitty, lääketekninen tuote

Lue lisää

Wartner Syyläkynä

-tehokas ensimmäisestä viikosta alkaen! Wartner Syyläkynä on innovatiivinen, nopea, helppo ja dokumentoidusti tehokas lääketekninen tuote syylänpoistoon. Hoitokynä sisältää uutta geeliä (trikloorietikkahappo TCA), jossa on korkea happopitoisuus syylänpoistoon. Perinteiset happoa sisältävät valmisteet vaativat usein monen kuukauden hoidon ja niitä voi olla vaikea levittää tarkasti syylän päälle. Wartner Syyläkynän ainutlaatuisella hoitokynällä levitys onnistuu täsmällisesti. Hoitokynä sisältää TCA-geeliä, joka poistaa syylän tehokkaasti vain muutamissa viikoissa. Saat näkyvästi paremman tuloksen jo ensimmäisestä viikosta alkaen. Wartner Syyläkynää voi käyttää sekä käsi- että jalkasyyliin. Vain yksi tippa geeliä tarvitaan yhdessä käsittelyssä! Wartner Syyläkynää käytetään 2 kertaa päivässä 4 päivän ajan. Käsittelyn jälkeen iho kuoriutuu pois seuraavan 4 päivän kuluessa. Käsittelyn jälkeen tilalle tulee uutta, tervettä syylätöntä ihoa. Käsittelyn voi toistaa 4 kertaa, jos syylä ei ole hävinnyt ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Wartner Syyläkynä on CE-merkitty, lääketekninen tuote

Lue lisää

Silence – kuorsausta hillitsevä suihke

Uusi Silence nyt entistä tehokkaampi kuorsaukseen! SILENCE on nopea, varma ja dokumentoidusti tehokas apukeino kuorsausta vastaan. SILENCE vaikuttaa suoraan nielun kudoksissa, joissa kuorsausääni pääsääntöisesti syntyy. SILENCE vähentää kuorsausääntä välittömästi ja sitä on helppo käyttää. SILENCE vaikuttaa koko yön kudoksiin kiinnittyvän vaikutuksen ansiosta. SILENCEn uusi design ja pakkaukset uudet kuvalliset ohjeet ovat tehneet SILENCEsta entistä helpomman käyttää. Pulloa pidetään nyt ylösalaisin, mikä helpottaa vaahdon suihkuttamista nieluun. Samalla vaahdon sisältämät vaikuttavat ja nielua voitelevat aineet sekoittuvat paremmin nielussa. Näin saadaan tehostettua annostelua ja suuttimen tukkeutumisen riski on pienempi. Uudessa SILENCEssa on korkeampi pitoisuus vaikuttavaa ainetta, fosfatidyylikoliinia, mikä vahvistaa tuotteen tehoa. Suihke maistuu miellyttävältä mintulta ja mandariinilta. SILENCE riittää noin 30 päivän käyttöön. Helppo käyttää: Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttää. Kiinnitä suutin pulloon. Pidä pulloa ylösalaisin ja suihkuta vaahtoa nielun takaosaan kerran 1 sekunnin ajan. Nielaise. Toista suihkutus ja nielaisu vielä kahteen kertaan (yhteensä 3 kertaa). SILENCE CE-merkitty, lääketekninen tuote.

Lue lisää

Kelo-Cote® Scar Gel 6 g

Kelo-cote® on läpinäkyvä, hajusteeton ja itsestään kuivuva silikonigeeli, joka hoitaa ja ehkäisee arpia. Kelo-cote® pehmentää ja tasoittaa kohollaan olevia arpia sekä vähentää niiden punaisuutta. Kelo–coten teho ja turvallisuus on osoitettu kliinisissä testeissä. Ihospesialistit suosittelevat arpien hoitamista silikonigeelillä

Lue lisää

Kelo-Cote® Scar Gel 15 g

Kelo-cote® on läpinäkyvä ja itsestään kuivuva silikonigeeli, joka merkittävästi parantaa arpia. Geeli ennaltaehkäisee ja hoitaa hypertrofisia arpia ja arpikeloideja, jotka ovat onnettomuuden, palovamman tai kirurgian aiheuttamia. Kelo-cote pehmentää, tasoittaa kohollaan olevia arpia ja vähentää niiden punaisuutta. Kelo–cote on turvallinen ja luotettava (kliiniset tutkimukset tehty). Lääkärit suosittelevat arpien hoitamista silikonigeelillä.

Lue lisää

Sivu 1 / 4